Rádió Gold ’60-70

Current track

Title

Artist


Rólunk

Itt az online Rádió Gold.

A legnagyobb magyar és külföldi slágerekkel a ’60-70-es (és 80-90-es) évekből…Öt éves az 50+ korosztály értékmentő online rádiója!

Magyarországon öt évvel ezelőtt nem szólt egy országos földi sugárzású zenei rádió sem azoknak, akik a ‘60-70-es években voltak teenagerek, fiatal felnőttek. Ezért az Egri Nyitott Kapu Alapítvány kísérletképen elindított számukra egy online music rádiót.

Amikor ezek az emberek fiatalok voltak, forradalom volt a hazai és a külföldi könnyűzenei életben. Szólt a Teenager Party, a rock and roll, beköszöntött a beatkorszak, jött a rock, a disco meg a funky és sokan ezeken a ma már retro dalokon nőttek fel.

A Rádió Gold műsora az eltelt 5 év alatt szép sikert ért el a ’60-70-es évek legjobb slágereivel, valamint most már külön csatornán a ‘80-90-es évek dalaival is. A legendás előadók dalait közvetítő rádió – mint hallgatóink írták- visszahozta fiatalságukat. Az aranylemezeket, a ’60-70-es évek popzenei klasszikusait bemutató music rádió online működik. A Google statisztikájából kiolvasható, hogy a fiatalabb korosztályokat is érdeklik ezek a régi nagy slágerek.

Nagy idők nagy slágerei és előadóik közül nagyon sok most is értékes, a Beatlestől a Deep Purple dalain keresztül az Omegáig. Ezeknek ma is szólni kell.

Mára már a magyar internetes rádiók hallgatottságának élvonalához tartozunk.

Ez a sok-sok jó zene mellett annak is köszönhető, hogy nincs szöveg, egyelőre még reklámok sem, csak szignálok.
A Gold nem feledkezik meg a magyar előadókról és a magyar retro slágereket kedvelőkről sem. Bemutatjuk a Táncdalfesztiválok nagy slágereit, a magyar beat-pop-rock-korszak indulását, nagy sikereit.

Egészséges mix műsort hallhat az, aki rákattint a radiogold.hu weboldalra. Rock and roll, beat, vagy reggae, egy kis country? Mindegyik jöhet. A műsorban a legnagyobb egykori slágerek szólnak, műfaji kötöttségek nélkül.
Ezek a dalok a slágerlisták első helyeit ostromolták a 60-70-es és 80-as években és most is emlékeket idéznek. A tisztán zenei műsorra naponta már több ezren kattintanak és csaknem négyezer-hétszáz követője van a Facebook oldalunknak is.

Várjuk az Ön segítségét is!

Szerzői jogdíjak, az internetes nagy sávszélességű kapcsolat, a műsorkészítés technikai, szerkesztési költségei, esetleges fejlesztés évente komoly kiadást jelentenek az alapítványnak, biztosítva a régi nagy slágerekkel sok ezer ember szórakozását.

Kérjük, hogy támogassák törekvéseinket, hogy egyre több idősebb és fiatalabb hallgató szórakozhasson, hallgathassa online az örökzöld slágereket a nonprofit Rádió Gold segítségével.

Köszönettel vesszük, ha segítenek az online Rádió Gold megismertetésében, elérésében. Ezért kéréssel fordultunk azokhoz, akik megtehetik, hogy nyújtsanak segítséget, akár csak egy link közzétételével honlapjukon, a rádió terjesztésében, megismertetésében.

Tisztelet és köszönet azoknak, akik ezt megtették.

Kérjük, támogassa rádiónkat, hogy még sokáig hallgathassa! Számlaszámunk: Egri Nyitott Kapu Alapítvány, 10300002-10595584-49020015.

Köszönjük!